سفارش تبلیغ
صبا ویژن

واکنش آموزش‌وپرورش به دسته‌بندی دانش‌آموزان به قوی و ضعیف | والدین تخلف را گزارش کنند


 

  • واکنش آموزش‌وپرورش به دسته‌بندی دانش‌آموزان به قوی و ضعیف | والدین تخلف را گزارش کنند

    به گزارش ایسنا، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تأکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر تمرکز از آموزش به تمرکز بر امر تربیت، گفت: در مقطع ابتدایی برای تمرکز بیشتر بر تربیت دانش‌آموزان، برخی موانع مانند ممنوعیت کتاب‌های کمک درسی و کمک آموزشی به مدرسه، ممنوعیت برگزاری آزمون‌های تستی و مسابقات متنوع و با هزینه را ایجاد کردیم.

    معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: دسته‌بندی دانش‌آموزان ابتدایی در گروه‌های قوی‌تر و ضعیف‌تر به شدت به روان آنها آسیب می‌زند و این کار از نظر اصول تربیتی مردود و حتی تخلف است. اگر والدین چنین مواردی را مشاهده کردند حتما به مرکز رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش گزارش کنند.

    حکیم‌زاده با اشاره به نقش اساسی معلمان به ویژه در مقطع ابتدایی، گفت: آموزگار دوره ابتدایی مسئول همه درس‌هاست و به جای چهار روز، پنج روز در مدرسه حضور دارد که این موضوع فشار زیادی به این قشر وارد می‌کند.

    وی افزود: مسئولیت اصلی معاونت آموزش ابتدایی، برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های درسی این مقطع تحصیلی و ارزیابی و نظارت بر کیفیت انجام فعالیت‌هاست.

    معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سختی کار آموزگاران ابتدایی، اظهارکرد: ما برای این مسئله، یک طرحی تدوین کردیم. آموزگاران ابتدایی در گذشته به خاطر سختی کار، یک فوق‌العاده ویژه‌ای دریافت می‌کردند اما به تدریج این امتیاز شامل حال همه معلمان شد و تمایز آموزگاران ابتدایی از بین رفت.

    این مقام مسئول عنوان کرد: با همکاری شوراهای آموزش و پرورش، در تلاش هستیم پیشنهادی آماده و به وزیر ارائه کنیم تا سختی کار و ایجاد انگیزه برای ماندگاری در دوره ابتدایی که مورد تأکید سند تحول بنیادین است، در دریافتی آموزگاران این مقطع لحاظ شود و شرایط کار را برای آنها تا حدودی تسهیل کنیم.

    حکیم‌زاده از وجود 49 هزار کلاس چندپایه آموزگاران سخن گفت و افزود: برخی آموزگاران در نقاط دوردست و صعب‌العبور با چند پایه دانش‌آموز در یک کلاس کار می‌کنند و کمتر دیده می‌شوند اما با همه این سختی‌ها زحمات زیادی متقبل می‌شوند.




شایعه بمب‌گذاری در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد


 

  • شایعه بمب‌گذاری در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد

    مهر نوشت: رضا همدانچی درباره خبرهای مربوط به بمب گذاری در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد تهران، گفت: حوالی ساعت 11 و 15 دقیقه امروز فردی ناشناس با مرکز فوریت های 110 تماس گرفت و ادعا کرد که در مجتمع آموزشی دندانپزشکی آزاد تهران واقع در خیابان پاسداران بمبگذاری شده است.

    مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد افزود: نیروی انتظامی با همکاری حراست دانشگاه بلافاصله در محل حاضر شدند و دانشکده تخلیه و چک و خنثی صورت گرفت.

    وی با تاکید بر اینکه هیچ موردی دال بر بمب گذاری کشف نشد و این خبر تنها شایعه بود، ادامه داد: در حال حاضر نیروی انتظامی محل را ترک کرده است و دانشجویان به کلاس های خود بازگشته اند.

    همدانچی عنوان کرد: در حال حاضر نیروی انتظامی پیگیر تماس تلفنی فرد ناشناس است.  

    مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد با بیان اینکه اقتدار جمهوری اسلامی مرهون تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی و سپاه پاسداران است، خاطرنشان کرد: از ماموران وظیفه شناس نیروی انتظامی تشکر می کنیم که در سریع ترین وقت ممکن در دانشکده حضور پیدا کردند.  




جزئیات اعمال سهمیه ایثارگران در آزمون‌ها | وجود سهمیه‌ برای فرزندان اساتید کذب است


 

  • جزئیات اعمال سهمیه ایثارگران در آزمون‌ها | وجود سهمیه‌ برای فرزندان اساتید کذب است

    به گزارش ایسنا، در پی مطرح شدن مباحث مرتبط با سهیمه ایثارگران در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و انتقاد جعفرزاده ایمن آبادی نماینده مجلس به حذف سهمیه ایثارگران، دکتر ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به مباحث مطرح شده در زمینه حذف سهمیه ایثارگران و اظهاراتی مبنی بر نداشتن مشکل در اجرای قانون ششم توسعه در سال گذشته، گفت: بر اساس ماده 90 قانون پنج ساله ششم توسعه اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی ایران که در تاریخ 14 اسفند 95 به تصویب مجلس رسیده است و علاوه بر ماده 70 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و اصلاحیه بعدی آن در ماده 47 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در آزمون کارشناسی سال 98 اجرا و گزینش داوطلبان بر اساس این قانون صورت گرفته است.

    وی در ادامه تصریح کرد: طبق ماده 7 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کلیه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و همچنین دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده 2 این قانون موظف هستند در اعطای سهمیه‌های ورود به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بورسیه‌های تحصیلی داخلی و خارج از کشور، فرصت‌های مطالعاتی در دوره‌های دکتری تخصصی 20 درصد از سهمیه را به همسر و فرزندان شاهد، جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندان آزادگان و همسر و فرزندان جانبازان بالای 25 درصد اختصاص دهند.

    رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: بر اساس تبصره قانون فوق کسب حداقل 70 درصدی حدنصاب شرایط علمی و امتیاز پذیرفته‌شدگان برای کلیه رشته‌ها و مقاطع تحصیلی الزامی است و این میزان در خصوص رشته‌های پزشکی 80 درصد حدنصاب شرایط علمی است.

    به گفته وی، بر اساس ماده 47 قانون الحاق برخی مواد قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت که در 4 اسفند سال 93 به تصویب مجلس رسیده است. در ماده قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تبصره آن به این صورت اصلاح می‌شود که در ماده 70 این قانون 20 درصد سهمیه ورود به 25 درصد افزایش یافت. همچنین حدنصاب آخرین فرد پذیرفته شده برای وزارتخانه‌های بهداشت و علوم 70 درصد تعیین می‌شود.

    خدایی در ادامه خاطرنشان کرد: در ماده 90 قانون پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران که در 14 اسفند 95 به تصویب مجلس رسید. الحاقات در ماده 70 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و اصلاحیه بعدی آن در ماده 47 قانون الحاق برخی مواد قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به این صورت است که سهمیه ورود با پنج درصد از سهمیه اختصاصی برای جانبازان زیر 25 درصد همسر و فرزندان جانبازان زیر 25 درصد، همسران و فرزندان رزمندگان با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه به 30 درصد افزایش یافت.

    به گفته وی، در تبصره قانون فوق در صورتی که سهمیه 25 درصد ایثارگران مشمول ماده 70 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و اصلاح بعدی آن تکلیف نشود و پنج درصد سهمیه اختصاصی جانبازان زیر 25 درصد، فرزندان و همسران رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، پاسخگوی متقاضیان واجد شرایط نباشد دولت مکلف است مانده ظرفیت خالی 25 درصد ایثارگران را مازاد بر پنج درصد مذکور به جانبازان زیر 25 درصد، همسران و فرزندان جانبازان زیر 25 درصد، فرزندان و همسران رزمندگان با حداقل شش حضور داوطلبانه در جبهه که شرایط لازم را داشته باشند اختصاص پیدا کند.

    دکتر خدایی خاطرنشان کرد: با توجه به قوانین شکست در هر کد رشته محل به این صورت انجام شده است. اول اینکه 25 درصد ظرفیت هر کد رشته محل به همسر و فرزندان شهدا و مفقودالاثر، آزادگان و همسر و فرزندان آنها، جانبازان 25 درصد و بالاتر، همسر و فرزندان آنها اختصاص پیدا کند.

    به گفته وی، بر اساس تبصره بند الف ماده 90 قانون برنامه ششم توسعه در صورتی که سهمیه 25 درصدی ایثارگران توسط داوطلبان مشمول سهمیه فوق تکمیل نشود باقیمانده آن ابتدا به مشمولین فنی پنج درصدی ایثارگران که شرایط و حدنصاب لازم را داشته باشند تخصیص یافته و اگر باز هم این ظرفیت خالی ماند باقیمانده آن به داوطلبان سهمیه آزاد اختصاص پیدا می‌کند.

    خدایی تاکید کرد: بر اساس این قوانین، سهمیه مورد نظر برای ایثارگران به صراحت از ظرفیت اختصاص داده شده و در هیچ یک از آنها بیان نشده است. این سهمیه مازاد بر سهمیه در نظر گرفته می‌شود بنابراین تمامی این مطالب در صفحه 5 دفترچه راهنمای ثبت‌نام و صفحه 2 دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 98 اطلاع‌رسانی شده است.

    به گفته خدایی، سهمیه‌ای برای فرزندان اعضای هیات علمی در هیچ کدام از آزمون‌ها وجود ندارد. فرزندان اعضای هیات علمی دارای تسهیلات انتقال و تغییر رشته آن هم صرفا در آزمون سراسری هستند. در صورتی که خود در آزمون پذیرفته شوند شرایط و حدنصاب علمی لازم برای آن آزمون را کسب کنند می‌توانند نقل و انتقال پیدا کنند که البته در بند 1 و 2 دستورالعمل اجرایی تسهیلات فرزندان اعضای هیات علمی بیان شده است. این تسهیلات مشمول آزمون‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری تخصصی نمی‌شود.

    وی تاکید کرد: اجرای این قوانین در تمامی آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور انجام شده است و هر ساله با توجه به تاثیر آن در میزان پذیرش داوطلبان آزاد در مقاطع مختلف مورد اعتراض قرار گرفته است. به همین جهت از سوی دولت و مجلس در حوزه اصلاح قانون در سال گذشته به عمل آمد که این امر در صحن مجلس رای نیاورد.

    رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان تاکید کرد: با توجه به موارد فوق، پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال 98 کاملا منطبق بر قوانین و مقررات صورت گرفته است و پس از تصویب ماده 90 قانون برنامه ششم توسعه طی نامه‌ای محرمانه تبعات ناشی از اجرای این قانون توسط وزیر به رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهوری، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، وزیر بهداشت، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و سرپرست اداره کل رسیدگی به شکایات و درخواست‌های مردمی مرکز ارتباطات ریاست جمهوری اعلام شده است.




نتایج اعمال اصلاحات سهمیه کنکور 98 اعلام شد


 

  • نتایج اعمال اصلاحات سهمیه کنکور 98 اعلام شد

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد، با توجه به اصلاحات سهمیه واصله از سازمان سنجش آموزش کشور نتایج تغییرات اعمال شده در سهمیه داوطلبان در دو مرحله اعلام نتایج از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.net  اعلام شد.

    پذیرفته شدگان این مرحله لازم است روز شنبه 20 مهرماه برای  ثبت نام به واحدهای دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

    سهمیه داوطلبان کنکور سراسری 98 در دو بخش اعلام نتایج اولیه و تکمیل ظرفیت اصلاح شد؛ این اصلاحیه برای 770 نفر از داوطلبانی که در دانشگاه آزاد انتخاب رشته کرده بودند، اعمال می‌شود.




فیلم | ماجرای عجیب رانت تحصیل فرزندان اساتید دانشگاه در دانشگاه‌های دولتی