آیفون 11 یا سامسونگ گلکسی اس10؟
- آیفون 11 یا سامسونگ گلکسی اس10؟
شرکت اپل روز 10 سپتامبر سرانجام از جدیدترین نسل تلفنهای همراه خود با نام «آیفون 11 پرو» رونمایی کرد.
انتظار میرود آیفون پرو 11 که پس از محصول آیفون XS به بازار ارائه شده است، به سرعت بازار جهانی تلفنهای همراه را به تسخیر خود درآورد.
در سوی مقابل اما شرکت رقیب اپل، سامسونگ، که یکهتاز عرصه گوشیهای اندرویدی است، هنوز مدل تازهتری از آخرین تلفن همراه خود با نام سامسونگ گلکسی اس10 عرضه نکرده است و امیدوار است تا بتواند با این گوشی که در فوریه امسال عرضه شده است سهم خود را از بازار تلفنهای همراه حفظ کند.
اما اگر فرض به انتخاب باشد، فناوری کدام مدل بر دیگری ارجح است وامکانات کدام یک بر دیگری پیشی دارد؟ در زیر نگاهی میاندازیم به مشخصات این دو محصول پیشتاز دنیای فنآوری:
-
ظاهر سختافزاری و سیستم عامل
هرچند اکثر شرکتها میل به تولید گوشیهایی با صفحه نمایش بزرگتر دارند، هم آیفون پرو11 و هم گلکسی اس10 هر دو از اندازه متناسب 6.1 اینچی برخوردارند به نحوی که میتوان با یک دست برای مدت طولانی با آنها کار کرد.
با این حال وزن آیفون پرو 11 با 226 گرم، سنگینتر از مدل مشابه خود در سامسونگ است که تنها 158 گرم وزن دارد. امری که به هنگام انتخاب میتواند برای مشتریان تاثیر گذار باشد.
از جهت پردازشگر به کار رفته، هم آیفون پرو 11 و هم گلکسی اس10 از پردازنده قدرتمندی برخوردارند. روی اولی یک پردازنده A13 Bionic با 6 هسته پردازشگر نصب شده است که از آخرین فناوری معماری اطلاعات بهره میبرد. در آن طرف سامسونگ یک پردازنده Exynos 982 را با 8 هسته پردازشگر در گوشی خود به کار گرفته است.
بدنه گلکسی اس10 از جنس آلمینیوم است که تفاوتی با مدلهای گذشته سامسونگ ندارد. در سوی مقابل، اپل نیز وفادار به طراحی مدلهای سابق خود مانده است و از بدنهای از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده است.
-
دوربینهای اضافی تعبیه شده
سرانجام آیفون با ارائه گوشی همراهی شامل چهار دوربین توانست عقبماندگیاش را در این زمینه نسبت به سامسونگ جبران کند. سامسونگ گلکسی اس10 اولین سری از گوشیها با دوربینهای سهگانه با حسگرهای 12 مگاپیکسلی و توانایی ضبط تصاویر 4k بود، امری که به همین ترتیب در گوشی تازه اپل قابل مشاهده است، با این حال تلفن همراه سامسونگ در تصاویر به هنگام شب رضایت منتقدان را جلب نکرده بود.
با توجه به مانور مسئولان اپل روی قدرت گوشی تازه در تصویربرداری به هنگام شب در مراسم رونمایی آیفون پرو11، به نظر میرسد اپل انتظار دارد مشتریان سامسونگ را به سمت این فناوری تازه وسوسه کند.
تعبیه سه دوربین در پشت آیفون پرو 11 از جمله تمایزهای این مدل با مدلهای پیشین بوده است
-
طول عمر باتریها
در تستهای سختافزاری انجام شده گوشی گلکسی اس10 میتواند در حال کار فعال تا 12 ساعت دوام بیاورد. نتایج تست مشابه برای آیفون نسل قبل، یعنی XS، حدود 11 ساعت بوده است. حالا اما اپل ادعا کرده است که باتری جدیدش پنج ساعت بیشتر از باتری نسل قبل به مشتریان سرویس ارائه کند. اما آیا این موضوع حقیقت دارد؟ باید برای محک واقعیت چنین ادعایی باید تا هفته آینده منتظر بود تا گوشی به بازار ارائه شود.
از جهاتی دیگر نیز این دو گوشی غول دنیای فناوری با یکدیگر متفاوت هستند. از جمله فرایند احراز هویت که در گوشی سامسونگ با حسگر اثرانگشت اولتراسونیک مدیریت میشود، در حالی که اپل از احراز هویت تصویری با نام فیسآیدی بهره میگیرد. از تفاوت های دو گوشی همچنین میتوان به قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه اشاره کرد. گلکسی اس10 توانایی اضافه شدن کارت حافظه را داراست، این در حالی است که آیفون پرو11 از این امکان بیبهره است.
تفاوت های ذکر شده به علاوه نحوه ذائقه کاربران می تواند باعث ترغیب آنان به خرید هر کدام از این محصول شود. در نهایت میزان فروش این محصولات طی ماههای آینده درجه موفقیت این دو غول دنیای فناوری را در جلب رضایت مشتریان نشان خواهد داد.
-
مصوبه رومینگ ملی موبایل اصلاح شد
- مصوبه رومینگ ملی موبایل اصلاح شد
مهر نوشت: رومینگ ملی امکان استفاده از ظرفیت شبکه اپراتورهای موبایل را در مناطق فاقد پوشش، برای مشترکان فراهم می کند. به این معنی که اپراتورها می توانند از ظرفیت سایر اپراتورها برای تکمیل پوشش شبکه خود اقدام کنند.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات حدود 5 سال پیش و در جلسه شماره 183 خود، اصول حاکم بر ارائه خدمات رومینگ ملی را تصویب کرد.
هم اکنون این کمیسیون در جلسه شماره 291 خود در راستای استفاده بهینه از شبکه های موجود در کشور برای ارائه خدمات رومینگ ملی و با توجه به بازخوردهای دریافتی از بخش ICT کشور، این مصوبه را اصلاح کرده است.
براین اساس از این پس، علاوه بر اپراتورهای تلفن همراه، اپراتورهای ارائه دهنده خدمات عمومی مخابراتی (USO ) به عنوان اپراتور میزبان می توانند در ارائه خدمات رومینگ ملی به سایر اپراتورها شرکت کنند.
در این مصوبه تعریف اپراتور میزبان در ارائه خدمات رومینگ ملی اصلاح شده است. به این ترتیب یک اپراتور تلفن همراه و یا ارائه دهنده خدمات USO (ارائه دهنده خدمات عمومی اجباری پستی، مخابراتی و فناوری اطلاعات دارای قرارداد فعال)، اپراتور میزبان محسوب می شود که توانایی ارائه خدمات رومینگ ملی به سایر اپراتورها را در منطقه تحت پوشش خود دارد.
اجتماع جهانی در شبکههای اجتماعی
- اجتماع جهانی در شبکههای اجتماعی
مبحث شبکههای اجتماعی همواره جذابیت بسیار زیادی برای مردم داشته است. بیشتر ما بخشی از وقت خود را صرف حضور در شبکههای اجتماعی گوناگون میکنیم که این موضوع البته در سنین مختلف متفاوت است. سایت ویژول کاپیتالیست با طبقهبندی استاندارد نسلها، گروههای سنی را مشخص کرده و بر این اساس، عملکرد آنها در شبکههای اجتماعی را مورد بررسی قرار داده است.
طبق استانداردهای بینالمللی، سنین مختلف در 4سطح تقسیم شدهاند:
- کودک و نوجوان: متولدین سالهای 1376تا 1391
- جوان: متولدین 1360سالهای تا 1375
- میانسال: متولدین سالهای 1344تا 1359
- مسن: متولدین سالهای 1325تا 1343
میانگین مدت استفاده از شبکههای اجتماعی براساس ساعت
- آسیا و اقیانوسیه 2:13
- اروپا 1:50
- آمریکایجنوبی 3:27
- خاورمیانه و آفریقا 3:03
- آمریکایشمالی 2:04
- بررسی سرعت رشد
در این تصویر وضعیت حضور نسلهای مختلف در شبکههای اجتماعی بین سالهای2014 تا 2018 مورد بررسی قرار گرفته است. رشد فزاینده کودکان و نوجوانان کاملا قابل مشاهده است.
- تعداد اکانتها:
فعالیت در شبکههای اجتماعی زمانی امکانپذیر است که شما برای خود یک اکانت داشته باشید. بنابراین کاربران برای حضور و فعالیت متنوعتر در شبکههای مختلف اجتماعی ورود کرده و اکانتهای پرتعدادی را میسازند. در این تصویر میانگین تعداد اکانتها در سنین مختلف و در مناطق گوناگون جهان مورد بررسی قرار گرفته است.
چهکسی، چه شبکهای
در این تصویر میتوان دید که چند درصد از هر نسلی یک شبکه اجتماعی را دنبال میکند. بهعنوان نمونه 27درصد از افراد مسن در توییتر حضور دارند. در قسمت پایین هم وضعیت رشد حضور در دو شبکه اجتماعی اینستاگرام و واتساپ بین سالهای 2016تا 2018مورد بررسی قرار گرفته است.نکته مهم: آمارها در این تصویر بدون احتساب کاربران چینی ارائه شده است.
دستگیری 9 نفر از عوامل کانال «اعمک» و کانالهای تلگرامی ضد امنیت ملی
- دستگیری 9 نفر از عوامل کانال «اعمک» و کانالهای تلگرامی ضد امنیت ملی
به گزارش ایسنا، سردار علی آزادی امروز شنبه 6 مهر در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی استان کردستان اظهار کرد: کانال اعمک ابتدا فعالیت خود را با شعار افشای عملکرد مدیران استان کردستان آغاز کرد که واقعیت این کانال تهمت و افترا به مدیران دستگاههای دولتی بود.
وی افزود: براساس شکایت شاکیان شامل 15 نفر شخص حقیقی و 10 نفر شخص حقوقی بر علیه این کانال، پیگیری در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
فرمانده نیروی انتظامی استان کردستان عنوان کرد: بعد از بررسیهای لازم مشخص شد که گردانندگان این کانال افراد داخلی بودهاند که بعد از شناسایی 9 عنصر فعال کانال دستگیر شدند.
وی اعلام کرد: افترا، تهمت، سلب آسایش عمومی، دلسرد کردن مردم نسبت به مدیران نظام، ارتباط با گروهکهای معاند، اقدام علیه امنیت ملی از طریق ارتباط با گروهکهای معاند، افشای نام افراد وابسته به نظام برای هدایت اقدامات تروریستی، اختلافات قومی و مذهبی، اخاذی و تهدید از جمله جرائم عوامل این کانال است.
سردار آزادی، قلمفرسایی در سایتهای "آنتی دادگستری"، "آمدنیوز"، "اعمک"، "که سایه تی" و ... از دیگر جرائم این افراد میباشد که در حال حاضر در بازداشت موقت بسر میبرند.
وی اعلام کرد: پیگیری تا رسیدگی نهایی پرونده و صدور حکم نهایی ادامه دارد که بعد از رسیدن به مرحله کیفرخواست در خصوص پرونده این افراد اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.
موافقت با استعفای مدیرعامل رایتل
- موافقت با استعفای مدیرعامل رایتل
ایرنا نوشت: در خبر کوتاه روابط عمومی شستا که در شبکههای اجتماعی خود به اشتراک گذاشته، با استعفای مینا مهرنوش مدیرعامل رایتل موافقت شده است.
آنها اعلام کردند با توجه به اینکه تمرکز شستا در مجموعههای خود به ویژه رایتل باعنایت به وضعیت مالی گذشته به بهبود عملکرد، افزایش راندمان، کارآیی و ارتقای سود عملیاتی است و با عنایت به ملاحظات بوجود آمده، با استعفای مینا مهرنوش موافقت شد.
ترکیب هیات مدیره جدید رایتل تا روز شنبه 13 مهر ماه اعلام خواهد شد.
.: Weblog Themes By Pichak :.